Sponsors

Om dit evenement tot een groot succes te maken, hebben we uw hulp nodig. We zijn op zoek naar sponsors die ons willen ondersteunen bij het realiseren van deze buitenexpositie in het Oldambt. Met uw financiële bijdrage kunnen we de benodigde materialen, promotieactiviteiten en logistiek bekostigen, zodat we een onvergetelijke ervaring kunnen creëren voor kunstliefhebbers en de lokale gemeenschap. 

Als u geïnteresseerd bent om ons te sponsoren of als u meer informatie wilt, nodigen we u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Samen kunnen we dit evenement tot een groot succes maken en de magie van Christian Rampnoux's kunst tot leven brengen in de buitenlucht.

Neem contact op

Maar wat krijgt u ervoor terug? We hebben enkele ludieke voordelen bedacht die uw betrokkenheid bij dit evenement extra speciaal maken:

Uw bedrijfsnaam wordt vermeld op het beeld dat u sponsort, waardoor uw bedrijf zichtbaar is voor alle bezoekers.

Uw bedrijfsnaam wordt opgenomen in de routekaart van de expositie, zodat bezoekers weten dat u een trotse sponsor bent.

U ontvangt een exclusieve uitnodiging voor de opening van de expositie, waar u de kans krijgt om de kunstenaar en andere sponsoren te ontmoeten.

Als sponsor krijgt u de mogelijkheid om een persoonlijke ontmoeting te hebben met de kunstenaar van het beeld dat u sponsort, waarbij u meer kunt leren over hun inspiratie en creatieve proces.

Uw bedrijfsnaam en logo worden opgenomen op de website van de expositie, waardoor u online zichtbaarheid krijgt.

Onze sponsoren